25.9.2013

it burns like a fucking supernova

DSC_0911 DSC_0912 gothicoutfit DSC_0914 DSC_0913
Nothing to say. 

ps. Vetäkää henkee se video tulee koeviikon jälkeen ;). Jotkut kattokaas käy kouluukin eikä oo koko aikaa koneella!

~Oona

27 kommenttia:

  1. Mistä toi neule on? :) Näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  2. Anteeksi mut en enään lue sun blogii, koska sinusta on tullut gootti. Ennen olit kaunis todella tyylikäs tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks for the information :D ja en nyt ihan tajunnu miten musta on yhtäkkii tullu ruma vaikka mulla on edelleenkin sama naama :DD?

      Poista
    2. luit siis oonan blogiin vaa koska se oli susta kaunis ja tyylikäs tyyppi..?mitä väliä sillä on onko oona gootti vai pukeutuuko se niinnmiten sun mielest pitäis.. ja oonaa varmaan harmittaaki että just sä et tätä blogia enää xD

      Poista
  3. Eieieieiei noi kulmakarvat...olisit ihan sairaan kaunis ja ihanan näkönen jos sulla olis luonnollisemmat kulmakarvat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. venaa sekka meen leipaseen mun naaman uuteen kuosiin että tykkäät :)

      Poista
  4. En hauku, mutta onhan se aika kova järkytys kun löydän vanhan blogisi osoitteen (valkopaitainen tyttö) ja mietin että mitäköhän muuten Oonalle kuuluu kun en oo katellu blogia? No siellä oli sitten linkki tänne ja kun näin nää postauksen kuvat nii järkytyin!! :D Siis silloin olit niin herkkä ja kaunis (en väitä, että et olisi vieläkään kaunis!!) ja vaaleehiuksinen ja nyt tummat, piirretyt kulmat ja mustat hiukset?? Et usko tätä järkytyksen määrää!! Olet nätti vieläkin, mutta mielestäni sinulle sopi paremmin edellinen tyyli.

    VastaaPoista
  5. Etkö osaa ottaa kritikkii vastaan ku kuulostat nii tuskaselta ja kettumaiselta ku puhut sun lukijoille . Älä pyydä kommaa jos on vaikeeta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oo mitään kommentteja pyytäny ainakaan esim tähän postaukseen :D ihan omasta tahdostanne te tänne kommentoitte varmaankin pyytäisin mä tai en :D? joten sun kommentis on nyt hieman invalidi, josko näin sanoisin. Ja siis kyllähän minä osaan kritiikkiä ottaa oikein hyvin vastaan se vaan et kiinnostaako ne mua onki toinen juttu :D ei ketään tartte kiinnostaa negatiiviset mielipiteet ittestään, mitkä tulee muilta ja on suurin osa pelkkää kateellisten ja hiekkapillusten teinien jupinaa.. JA BTW et oo kyllä KUULLUT kun vastaan näihin kysymyksiin vaan LUKENUT :D ja ei tekstistä tuskaa tai kettumaisuutta päätellä :) joten tervetuloa vaan kaatamaan kaikki äkänen paskas jatkossakin mun niskaan, kun et näemmä muuhun aikaasi jaksa kuluttaa :D

      Poista
    2. Ei pahal mut mitä äkästä paskaa tossa anon kommentissa oli? XDD eihä se mikää haukkumakommentti ollut.

      Poista
  6. Oona hyvä, oletko koskaan kuullut sitaattia "Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan". Toivot lukijoilta hyvää palautetta blogistasi,mutta suutut jos saat jotain negatiivista? Et osaa vastata negatiivisiin kommentteihin ja kun vastaat lähdet ns. hyökkäysmetodilla. Hirveä vittuilu vaan takaisin. Miksi edes alennut vastaamaan sellaiseen? Annat itsestäsi hirveän narsistisen kuvan. Esimerkiksi tämä "Jotkut kattokaas käy kouluukin eikä oo koko aikaa koneella!" Jos sinulla on lukijoita tottakai he toivovat sinulta postauksia, mutta ei se tarkoita että heidän elämänsä pyörisi sinun blogisi ympärillä. En väitä että ajattelisit näin, mutta sellaisen kuvan saa välillä.
    Olen myös samaa mieltä siinä, että olet muuttunut. Kiltti Oona on kadonnut ja tilalle on tullut räväkämpi Oona. Mielestäni molemmat tyylit sopivat sinulle hyvin. Mietin vain, että miksi otat niin itseesi, kun joku tulee haukkumaan tyyliäsi? Ihankuin olisit itse epävarma siitä.
    Ei tietenkään pidä ottaa itseensä kun joku haukkuu rumaksi, varsinkin kun tiedät itse ettet sitä ole. Joskus olisi mukava, kun osaisit vastata myös jollain tapaa positiivisesti negatiivisiin kommentteihin. Antaisi sinusta kypsemmän kuvan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rakas lapsi :D ihan yhtälailla tämä sinunkin kommenttisi täällä netissä VOI VAIKUTTAA hyökkäävältä en mä oo koskaan ottanu itteeni näitä kommentteja saatika loukkaantunut. Mä pidän itteeni kauniina nuorena naisenalkuna enkä ole sitä mielipidettä muuttamassa KENENKÄÄN MUUN KUIN OMAN ITSENI MIELIPITEEN TAKIA. Niin kauan kun se joka mua haukkuu on naamaton en ota itteeni enkä oikeestaan naamallisiltakaan ota :D ja ei kiltti oona oo yhtään mihinkään kadonnu te vaan saatte sen käsityksen tän blogin kautta jossa esiintyy MURTO-OSA musta. Tää blogi ei oikeastaan kerro paskan vertaa siitä millanen mä oikeesti olen joten kenelläkään lukijalla joka ei mua tunne ei oo varaa tulla mun toimintaani arvostelemaan :) for real en oo tätäkään kommenttia ottanu mitenkään itteeni ihan fine se mulle on että joku ilmaisee mielipiteensä. MUTTA ota sinäkin huomioon että netissä oleva tieto ei kerro ihmisestä mitään. Tutustu ja tuomitse vasta sitten :) ja millä tavalla mä olen negatiivisesti vastannut joihinkin ilkeisiin kommentteihin :D? yleensä vastaan jotain SARKASTISTA vai pitäiskö kaikkien oikeesti vaan kiittää tosissaan jos joku haukkuu rumaksi, vaikka sua ei se millään tasolla kiinnostais? :D

      Mut mä en jaksa teidän anonyymien kanssa tästä keskustella varsinkaan tietokoneen välityksellä, joka ei kerro mitään siitä millä mielellä mä näihin kommentteihin vastailen. JOTEN jos jotakuta nyt huvittaa vielä vääntää mun kommentteihin vastailuista niin ole hyvä ja kikkaa mulle: oonanen. Tästä eteenpäin en tämmösiä "inivinivalivali mun mielipide susta on se tämä ja toi hyi oot ruma mee nuolee faijas persettä mut tää on vaan mun mielipide" kommentteja hyväksy :D. Anna sinäkin itsestäsi kypsempi kuva ja kommentoi asiallisesti omalla naamallasi :)

      Poista
  7. Voi jumaliste eiköhä jokane vastaa iha omalla tyylillään. XD Jos tulee ensin tänne ite kommentoimaa jotai paskaa tai sanoo mielipiteensä "olet rumempi kuin ennen" niin millä helvetin perusteella siihen pitäis vastata tyyliin "ok, i'll work on that"? Jos on ite kommentoinu jotai negatiivista, eiks siihe saa vastata myös negatiivisesti? XD Iteki sinä "olen asiallinen kommentoija"- ano siellä sanot, että "kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan". Eli tämäkö koskee vain oonaa, ei anonyymejä? Jos anot tänne ite latoo sitä paskaa, vois ne saada siitä sonnasta ainaki neljäsosan takasin iha omaan niskaansa. :)

    Ja ku kaikenlisäks oona ei ees oo vastannu törkeesti mihinkää kommentteihin. :D Ihan samaan sävyyn on menny vastausta takas ku sitä on tulluki.
    Sarkasmi ei oo hyökkäävä tapa vastata, mistä helvetistä ihmiset on semmostaki repässy? Kaukaahaettua... Varsinki ku vastausten sisältö ei oo millää tavalla loukkaavaa ja ku eihä sitä äänensävyä tai mitää eleitäkää voi tekstistä tulkita nii että joo... Jos joku anonyymi kokee tällaisen vastaustavan hyökkäävänä, voi varmaa iteki miettiä, millaselta omat kommentit VOISI TUNTUA oonasta, jos hän olisi kyseisenlainen heikko vinkuintiaani. >:D Ja ku noi oonan vastaukset ei ees oo millään tavalla henkilökohtasia niitä anonyymejä kohtaan, toisin ku niiden kommentit on oonaa kohtaan. JA MIKSIKÖHÄN? No koska noilla tekopyhillä paskoilla ei edes ole omaa naamaansa näkyvillä.

    Elikkä toisin sanoen, jos on jotain negatiivista sanottavaa toisen ulkonäöstä, mutta ei itse vastaavanlaista asiaa haluaisi omasta pärstästään kuulla, voi pitää turpansa ihan suosiolla kiinni. :) Ei toisen ulkonäkö nyt muutenkaa oo mikään sellainen mielipideasia, johon voi noin vain vaikuttaa. XD

    Puspus oona oot boss, keep up the good work with your sarcastic comments! :*

    JOO, EN JAKSA KIRJAUTUA TILILLENI, mutta olen MARIA. :):):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahha ihan loistava kommentti :*! you got the point <3

      Poista
  8. en voi ymmärtää miten joitain voi liiikuttaa noin paljon jonkun ihmisen (jota eivät luultavasti tunne mitenkään muuten paitsi blogin kautta) kulmakarvat,hiustenväri onko liikaa meikkiä ja muuta paskaa joten olkaa nyt vaan hiljaaa! antakaa ihmisten muuttua, tuskin itsekkään olette samanlaisia ku 2 vuotta sitte. Oona jatka vaan samaa mallii ja oo sellane ku haluut äläkä välitä noist paskanpuhujista (: ! ja sori ku kysyn mut tuleeks se video tällä viikolla, ois kiva jos vastaisit (:(: ??

    VastaaPoista
  9. sait haasteen:)

    http://veerahenriikka.blogspot.fi/2013/10/haasteen-tapasta.html

    VastaaPoista
  10. Miks muutuit gootiksi ._:

    VastaaPoista
  11. OOT IHANIN JA OOT PARAS IHKUT KUVAT

    VastaaPoista
  12. voisitko sie panostaa vähän tähän bloggailuun? en tarkota mitenkään pahalla, mut miun mielestä olis kiva lukkee useemminki näitä siun postauksia. :) ootan innolla sitä videoo, toivottavasti se tulis pian!:-)

    VastaaPoista
  13. voitko ilmottaa ittestäs et ootko jollain tauolla? ei veis kauaa et vastaisit johonki näist kommenteista (:

    VastaaPoista
  14. äääää milllon toi ask my boyfriend postaus oikeee tuleeee ?? sun blogi on ihana mut ois ihana jos bloggaisit yhtä paljon ku ennen ): oot ihana <3

    VastaaPoista
  15. Noniin, siis taasko nämä anot tulevat tänne haukkumaan oonan jotain "muutosta" (tai siis miltä se vaikuttaa joittenkin mielestä, vaikka ite en nää mitään hirveen erikoista kulmakarvojen ja hiusten värjäämisessä...)? Siis oikeesti, luuletteko että Oonaa muka kiinnostaa teiän vitutus tai haukkuminen, kuka nyt haluaisi vastata haukkuihin tyyliin "no anteeksi, taidanpa vaihtaa kulmakarvojen väriä jotta olisit tyytyväinen :)" ilman sarkasmia! Ja onhan tämä Oonan blogi, ei anonyymien. Ja on myös totta, että ei kukaan jaa kaikkea kaikkien kanssa, varsinkaan kun kuka tahansa voi tulla tänne kommentoimaan paskaa. Itsehän en tunne Oonaa, mutta en todellakaan oo saanu mitään negatiivista kuvaa. Ei kannata tuomita ilman että tuntee henkilön.

    En halua tästä mitään romaania, jossa vaan on joitain pointteja, vaan toivon että anot ottais opiks, että ketään ei kiinnosta negatiiviset mielipiteet.

    VastaaPoista
  16. oot ruma paska ilkee tyhmä huora rumat kulmakarvat

    VastaaPoista
  17. Ihana oona <3 ihan sama, mitä naamaas laitat :) Todellakin osaat ottaa kritiikkiä vastaan! Aina jos joku laittaa sulle kauheeta anonyymikommaa ni siä vastaat siihen aina rakentavasti (tai vähemmän rakentavasti, mut aina se on ollu tarpeen :D). YOU ROCK GIRL! <3 :*

    VastaaPoista